Νυρεμβέργη-Σεντ Πάουλι 0-2: Μπουντεσλίγκα ερχόμαστε!

Στο πρώτο ημίχρονο η Σεντ Πάουλι είχε μονίμως τη μπάλα στα δικά της πόδια και με αρκετή υπομονή προσέγγιζε την περιοχή του Κλάους χωρίς όμως να έχει καταφέρει να κάνει τη μεγάλη ευκαιρία απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Νυρεμβέργης.

Μέχρι το 44ο λεπτό όμως, όταν και πάλι η μπάλα έφτασε με υπομονή στην περιοχή των γηπεδούχων και ο Τρόι (που αντικατέστησε στην δεξιά πτέρυγα τον τιμωρημένο Σάλιακα) έκανε γλυκιά σέντρα για τον Έγκεσταϊν ο οποίος νίκησε στον αέρα τον Γελτς και με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νυρεβέργη αποφάσισε να βγει από το καβούκι της και

νωρίς έγιναν δύο ευκαιρίες, πρώτα στο 49′ για τους γηπεδούχους με τον Κάστροπ να τον νικά ο Βάσιλ με δύσκολη επέμβαση και δύο λεπτά ο Σαάντ αστόχησε για τους φιλοξνεούμενους.

Στο 63′ όμως ήρθε το 0-2. Ένα κλέψιμο της μπάλας από τον Μέτκαλφ, μια γρήγορη πάσα στον Έγκεσταϊν που έκανε το γύρισμα στον επερχόμενο Χάρτελ ο οποίος έβαλε το 14ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Μετά το 0-2 η Σεντ Πάουλι “έσβησε” το ματς ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό και άρχισε να κάνει όνειρα ανόδου. Από την άλλη η Νυρεμβέργη δύσκολα δείχνει ότι θα μπορεί να κυνηγήσει την τρίτη θέση από την οποία πλέον απομακρύνθηκε αρκετά.

Keywords
Τυχαία Θέματα