Ντράγκιτς: «Θα το λέω στα εγγόνια μου»

Ο Γκόραν Ντράγκιτς εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τη συμμετοχή του στο All Star Game του NBA και υπογράμμισε πως θα έχει να το λέει στα εγγόνια του. Ο Σλοβένος παίκτης των Μαϊάμι Χιτ αποκάλυψε και τον φόβο που είχε πριν την αναμέτρηση στο Λος Άντζελες, η οποία είναι ένα πιθανό air
ball.

Αρχικά, ο Ντράγκιτς δήλωσε: «Μιλούσα στον εαυτό μου και έλεγα “μην κάνεις airball, μην κάνεις airball”! Ήταν το πρώτο All-Star Game της ζωής μου και το συναίσθημα είναι υπέροχο! Ήταν τιμή μου που συμμετείχα και ήμουν ο πρώτος Σλοβένος που το καταφέρνει αυτό. Είναι κάτι που θα το λέω στα παιδιά μου και στα εγγόνια μου! Είμαι πραγματικά υπερήφανος για την στιγμή αυτή».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην οικογένειά του, η οποία ταξίδεψε στο Λος Άντζελες για να παρακολουθήσει από κοντά το All Star Game και τον ίδιο: «Ο πατέρας μου με ρώτησε πόσα άτομα είναι στο ξενοδοχείο. Είπα πως έρχονται από όλον τον κόσμο, για αυτό και μόνο το ματς. Ήταν πραγματικά υπερήφανος που μπόρεσαν να έρθουν και να απολαύσουν το All Star Game».
Keywords
Τυχαία Θέματα