Ντουρίτσκοβιτς για Ξάνθη

Τα πρώτα μαντάτα, σε ό,τι αφορά σε μεταγραφικό στόχο της Ξάνθης για τη θέση του επιτελικού μέσου, φτάνουν από τη Σερβία. Συγκεκριμένα, από τον Τύπο της γειτονικής χώρας γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της θρακιώτικης ομάδας για τον Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς.

Ο παίκτης είναι Σέρβος, ετών 26 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Μέχρι πρότινος ανήκε στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, ενώ παλαιότερα πέρασε από τη Ραντνίτσκι, όπου είχε συνεργαστεί με τον Μίλαν Ράσταβατς. Επίσης, έχει φορέσει και τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Άλλη ομάδα που πέρασε στη Σερβία είναι η Ραντνίσκι Κραγκούγεβατς. Πλέον
ετοιμάζεται για την πρώτη του εμπειρία εκτός Σερβίας.

Στο σέρβικο Τύπο φιλοξενείται και δήλωση του παίκτη σήμερα (22/12), όπου αναφέρει: «Έφτασε η στιγμή να προχωρήσουμε. Για μένα, η Ξάνθη αποτελεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας».
Την τρέχουσα σεζόν ο 26χρονος παίκτης είχε 17 συμμετοχές με την φανέλα της Παρτιζάν (από τις οποίος οι έξι ήταν ως βασικός) και μέτρησε τρία γκολ και άλλες τρεις ασίστ.
Keywords
Τυχαία Θέματα