Ντουράντ: «Στο τέλος της σεζόν θα δω το μέλλον μου»

Ο Κέβιν Ντουράντ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, κάτι που φούντωσε τα σενάρια, που τον θέλουν να σκέφτεται το ενδεχόμενο μετεγγραφής σε άλλη ομάδα. Ο Αμερικανός παίκτης μένει ελεύθερος στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου από τους πρωταθλητές του ΝΒΑ, εκτός και αν αποφασίσει να ενεργοποιήσει την οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Ντουράντ φέρεται να περιμένει προτάσεις, πριν
λάβει την οριστική του απόφαση, καθώς θέλει να έχει στα χέρια του τις καλύτερες οικονομικές προτάσεις, ώστε να τις εξετάσεις. Ενδιαφέρον για τον Ντουράντ φέρονται να έχουν δείξει ήδη αρκετές ομάδες του ΝΒΑ, με τους Λος Άντζελες Λέικερς να είναι έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτησή του, αν τελικά μείνει ελεύθερος από τους Ουόριορς.

Ο Ντουράντ δήλωσε σχετικά με το μέλλον του: «Θα μπορούσε κάλλιστα να έχω υπογράψει ένα μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο, αλλά ήθελα να το πάω χρόνο με το χρόνο και να δω πού θα με βγάλει. Η νέα χρονιά θα είναι συναρπαστικά και θα δούμε μετά το τέλος της σεζόν».
Keywords
Τυχαία Θέματα