Ντουάρτε: "Θα δώσω το 100% για την ομάδα και τον κόσμο" (video)

Ο Λερίν Ντουάρτε υπέγραψε το τριετές του συμβόλαιο με τον Αρη το βράδυ της Δευτέρας (10/6), ανακοινώθηκε επισήμως από τους Κίτρινους την Τρίτη 11/6 (δείτε εδώ) και λίγο μετά από την επίσημη ανακοίνωση έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας.
Ο Ντουάρτε τόνισε αρχικά: “Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή που μου έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας και ο κόσμος. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ξέρω ότι υπάρχει πολύ φανατικό κοινό και θα κάνω ό,τι μπορώ για να δώσω χαρά σε αυτόν τον κόσμο”.
Είπε
ακόμη: “Όταν οι εκπρόσωποί μου μου μίλησαν για τον Άρη, αμέσως μου κινήθηκε το ενδιαφέρον και ήθελα να ψάξω πράγματα για την ομάδα. Είδα διάφορα βίντεο, έψαξα την ιστορία της και από τη στιγμή που έγινε η προσέγγιση, ήθελα να έρθω να τα δω όλα και από κοντά, την πόλη, την ομάδα, το γήπεδο. Μου άρεσαν όλα πολύ!”.
Πρόσθεσε: “Εχω τρελαθεί με τον κόσμο στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Θέλω να ζήσω και από κοντά όλη αυτή την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ακόμα και η υποδοχή που μου έγινε στο αεροδρόμιο ήταν πολύ θερμή”.
Είπε ακόμη: “Θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και να κάνω ακόμα περισσότερα από αυτά που είδε ο κόσμος στα βίντεο. Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ στο υψηλότερο επίπεδο”.
Συμπλήρωσε: “Μου αρέσει να τα κάνω όλα μέσα στο γήπεδο. Είμαι ομαδικός παίκτης, θέλω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από την ομαδική επιτυχία, να έρθει και η προσωπική”.
Είπε ακόμη: “Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Αυτός άλλωστε ήταν ένας ακόμη λόγος που με ώθησε να έρθω εδώ. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και να καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ”.
Στο τέλος των δηλώσεών του είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήδη λαμβάνω πολλά μηνύματα από τον κόσμο και τον ευχαριστώ. Θα δώσω το 100% για την ομάδα και τον κόσμο”.
Keywords
Τυχαία Θέματα