Ντόστανιτς: «Σπουδαία νίκη για τους παίκτες μου» (video)

Μετά την αναμέτρηση στη Λάρισα ο Ράτκο Ντόστανιτς τόνισε πως η ομάδα του πήρε μία σπουδαία νίκη ενώ ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανέφερε πως κρατάει την πειθαρχία που έδειξαν οι παίκτες του παρά την ήττα.

Αναλυτικά:

Ντόστανιτς: «Ακριβώς το ίδιο πράγμα που λέω τώρα το είπα και πριν την έναρξη του αγώνα. Το σημερινό παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ο Πλατανιάς δεν είχε να χάσει κάτι, αντίθετα εμείς θα είχαμε πρόβλημα αν δεν κερδίζαμε.

Το βασικό είναι πως σήμερα κέρδισαν τα
παιδιά το ματς. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που η επιστροφή μου συνδυάστηκε με νίκη. Στις τέσσερις μέρες που έχω δουλέψει έβλεπα στα μάτια των παικτών μου πως ήθελαν το σημερινό ματς.

Αυτό όμως τελειώνει εδώ. Όλοι πρέπει να ηρεμήσουν και να ξεκουραστούν γιατί μας περιμένει ο ημιτελικός».

Για το τι τον ικανοποίησε και τι τον προβλημάτισε στο ματς:

«Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε. Ήρεμα προσπαθήσαμε να ανοίξουμε την αντίπαλη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε, αλλά και πάλι ήρεμα στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ.

Δεν προβληματίστηκα από κάτι αν και υπάρχουν κομμάτια που έχουμε συζητήσει με τα παιδιά και θα τα δούμε και στη συνέχεια. Είμαι ευχαριστημένος όμως γιατί προσπαθήσαμε να παίξουμε κάθετο ποδόσφαιρο και να βγάλουμε φάσεις. Αυτό είναι το κυριότερο σημείο του παιχνιδιού.

Είμαι ευτυχισμένος που κέρδισε η ομάδα κάναμε τον κόσμο, τον πρόεδρο κι όλους τους φιλάθλους χαρούμενους».

Χατζηνικολάου: «Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο και είμαι ικανοποιημένος από την πειθαρχία που δείξαμε σε αυτό.

Δυστυχώς από μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα δεχτήκαμε το γκολ και παρά την προσπάθεια στη συνέχεια δεν καταφέραμε να απαντήσουμε. Κρατάω την πειθαρχία που είχαμε κυρίως μέχρι το 1-0 και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το επόμενο ματς».
Keywords
Τυχαία Θέματα