Ντόρτμουντ: Τέλος η σεζόν για Μουκοκό

Ντόρτμουντ: Τέλος η σεζόν για ΜουκοκόosinteliΔευ, 04/05/2021 - 18:21

Άδοξα ολοκληρώθηκε η πρώτη επαγγελματική σεζόν του Γιουσούφα Μουκοκό, καθώς το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στα εναπομείναντα παιχνίδια της Ντόρτμουντ.

Ο 16χρονος επιθετικός των Βεστφαλών, ο οποίος έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα U21 της Γερμανίας. 

Το πρόβλημα εντοπίζεται στους συνδέσμους του ποδιού του, με

τη Ντόρτμουντ να γνωστοποιεί πως ο ταλαντούχος Γερμανός θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. "Ο τραυματισμός είναι σοβαρότερος απ' ότι αρχικά θεωρούσαμε. Πρέπει να ακολουθήσει τη διαδικασία αποθεραπείας", ανέφερε ο προπονητής της εθνικής ομάδας U21 της Γερμανίας, Στέφαν Κουντζ.

Υπενθυμίζεται πως ο Μουκοκό είχε κάνει το ντεμπούτο του στη Μπουντεσλίγκα κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου, ενώ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο ματς με την Ουνιόν Βερολίνου. 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Borussia Dortmund - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Borussia Dortmund ΓΕΡΜΑΝΙΑ Άδοξα ολοκληρώθηκε η πρώτη επαγγελματική σεζόν του Γιουσούφα Μουκοκό, καθώς το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στα εναπομείναντα παιχνίδια της Ντόρτμουντ. Article publish on Δευ, 04/05/2021 - 18:21 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα