Ντόρτμουντ: Ο Ρόις στήριξε Τέρζιτς

Ο σπουδαίος Μάρκο Ρόις δεν άντεξε άλλο και απάντησε σε δημοσιεύματα που ήθελαν τους παίκτες της Ντόρτμουντ να ζητούν από την διοίκηση την απόλυση του κόουτς Έντιν Τέρζιτς.

“Δεν κάναμε καμία προσπάθεια για “πραξικόπημα”. Ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος παίκτης. Ήταν σκληρό όταν το διάβασα και με νευρίασε. Έχω περάσει πολλά στην καριέρα μου και στα αλήθεια, δεν είμαι τύπος που με ενοχλούν τα αρνητικά δημοσιεύματα. Αλλά αυτές οι κατηγορίες με νευρίασαν. Για εμένα πέρασαν ένα όριο και δεν ήθελα να το αφήσω αναπάντητο” είπε ο Ρόις

ο οποίος μίλησε και για τους προσωπικούς του στόχους φέτος στην συνέντευξή του στο Sport1.

“Δεν άφησα το περιβραχιόνιο του αρχηγού γιατή ήθελα να νιώσω πιο ελεύθερος. Ήμουν αρχηγός πέντε χρόνια και ήταν τιμή μου και όχι βάρος. Ήθελα να δώσω την ευθύνη σε κάποιον άλλο και όχι να του δώσω πίεση. Πιέζω περισσότερο από όλους τον εαυτό μου. Πάντα θέλω να πιέζομαι για να φτάνω στα όρια μου, ανεξάρτητα από το αν φοράω περιβραχιόνιο. Για εμένα προσωπικά η αρχή της σεζόν δεν ήταν εύκολη. Μετά την πρεμιέρα με την Κολωνία έμεινα στον πάγκο σε δύο σερί παιχνίδια. Ήταν περίεργο αλλά έπρεπε να το δεχτώ γρηγορά και να το αντιμετωπίσω θετικά. Προσπάθησα παραπάνω στην προπόνηση και βρέθηκα ξανά στην θέση μου. Βλεποντας το πρώτο μισό δεν είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα μου. Υπήρξαν παιχνίδια που δεν άγγιξα τα όρια μου. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης”.

Keywords
Τυχαία Θέματα