Ντόρτμουντ : Πρόστιμο σε Μπέλιγχαμ, θέλει συνάντηση ο Τσβάγερ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ντόρτμουντ τιμωρήθηκε με σαράντα χιλιάδες Ευρώ πρόστιμο για τα όσα ανέφερε μετά το τέλος του ντέρμπι της Μπούντεσλιγκα για τον διαιτητή Φέλιξ Τσβάγερ.

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ θα πληρώσει μέρος του ποσού ενώ δεν θα κάνει έφεση για την απόφαση και αυτό γιατί όπως είπε ο Βάτσκε : “Δεν θέλουμε να τιμωρηθεί περισσότερο οπότε θα πληρώσουμε το πρόστιμο για να μην τον χάσουμε από κάποιον αγώνα”.

Την ίδια ώρα ο διαιτητής Φέλιξ Τσβάγερ με δηλώσεις

του ανέφερε πως θα ήθελε να συναντηθεί με τον Μπέλιγχαμ για να συζητήσουν τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα και για να του ζητήσει συγνώμη ο Άγγλος παίκτης!

Ο γενικός διευθυντής της Ντόρτμουντ Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε επιβεβαίωσε ότι υπήρξε αίτημα του διαιτητή για συνάντηση με τον παίκτη στο οποίο αντέδρασε με εκνευρισμό : “Αν ο κύριος Τσβάγερ θέλει να στείλει γράμμα σε εμένα ή τον κύριο Τσορκ για συνάντηση με τον παίκτη είναι δεκτό. Αλλά να θέλει συνάντηση και να το αναφέρει πρώτα στα μέσα ενημέρωσης και μετά σε εμάς αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Δεν διεξάγονται έτσι οι προσωπικές συζητήσεις”.

Keywords
Τυχαία Θέματα