Ντόρσεϊ: “Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε” (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντόρσεϊ για:

Το ματς με τη Μπάγερν:

“Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για μας. Προερχόμαστε από ήττα και επιστρέφοντας σπίτι μας θα πρέπει να προστέψουμε την έδρα μας όπως συνηθίζουμε να κάνουμε. Ωστόσο η Μπάγερν έρχεται από ένα νικηφόρο σερί και θα έχουν αυτοπεποίθηση και θα είναι έτοιμοι να το συνεχίσουν αλλά κι εμείς είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη.”

Τα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού:



“Δεν έχουμε βρει το ρυθμό μας. Χάσαμε πολλά εκτός έδρας μας στην αρχή αλλά κερδίσαμε τα προηγούμενα δύο. Νομίζω ότι έχουμε την αυτοπεποίθηση για το συνεχίσουμε αυτό και πρέπει τον Δεκέμβρη και τον Γενάρη να κερδίσουμε πιο πολλά ματς εκτός έδρας, αλλά δεν πρέπει να “σκοντάψουμε” σπίτι μας. Πρέπει να είμαστε καλοί στο σπίτι μας. Τα πηγαίνουμε καλά εντός και πρέπει να συνεχίσουμε δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. Η Μπάγερν είναι μια “πεινασμένη” ομάδα και συνεχίζει να νικά αλλά εμείς πρέπει να προστατεύσουμε το σπίτι μας.”

Τον ρόλο του στην ομάδα:

“Ο ρόλος μου έχει αλλάξει αυτή τη χρονιά. Έχω τη μπάλα στα χέρια πολύ περισσότερο και παίζω πολλά πικ εν ρολ και έχω την ικανότητα να το κάνω αυτό. Έτσι μπορώ να δείξω πράγματα που δεν έδειχνα σε προηγούμενες ομάδες μου. Εγώ θέλω να παίζω το ρόλο που μου δίνουν. Έχω την ευκαιρία να σκοράρω. Βάσει του σκάουτινγκ των αντιπάλων αν μου δίνεται η ευκαιρία να σκοράρω θα το κάνω, αλλά αν η άμυνα είναι πιεστική πάνω μου θα πασάρω. Κάνω αυτό που πρέπει κάθε φορά για το καλό της ομάδας.”

Το τί πρέπει να βελτιώσει σε σχέση με το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα:

“Θα πρέπει να ξεκινήσουμε καλύτερα. Να ξεκινήσουμε πιο δυνατά. Θεωρώ ότι ξεκινάμε λίγο αργά στα παιχνίδια με λιγότερη ενέργεια. Θα πρέπει να κάνουμε ένα σερί. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που εξελίσσεται, παίζεται, όμως εμείς δε θα πρέπει όταν κερδίζουμε να μένουμε εκεί. Κάναμε δυο νίκες, αλλά δεν πρέπει να μένουμε εκεί, θα πρέπει να το ξεχανάμε εντελώς και να βγαίνουμε με δύναμη και ενέργεια για ξεκινάμε καλά τα ματς.”

Keywords
Τυχαία Θέματα