Ντινάμο-Άρης: Λίγο πριν τη σέντρα στο Βουκουρέστι

Ενημερωμένοι για την αποψινή αναμέτρηση οι Ρουμάνοι φίλαθλοι γνωρίζουν για τη μάχη της Ντιάμο Κιέβου με τον Άρη. ΟΙ περισσότεροι τάσσονται υπέρ της τυπικά γηπεδούχου ουκρανικής ομάδας εξαιτίας της θητείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου παλαιότερα στη Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Ο ίδιος μάλιστα τοποθετήθηκε επ’ αυτού στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου καλώντας τους Ρουμάνους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο να βοηθήσουν τη δική του ομάδα.

Έντονο ελληνικό στοιχείο στους δρόμους της πόλης από το μεσημέρι αφού έφτασαν και τα λεωφορεία

που μετέφεραν τον κύριο όγκο των φίλων των «κιτρίνων» από τη Θεσσαλονίκη.

Αρκετή ζέστη στη ρουμανική πρωτεύουσα αλλά και συννεφιά με ψιλόβροχο λίγο μετά τις 5 το απόγευμα. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Ραπίντ “Γκιουλέστι” που φιλοξενεί την αναμέτρηση και έχει χωρητικότητα 14ων χιλιάδων θέσεων.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κουέστα στην αναμέτρηση με τον τεχνικό του Άρη Τόλη Τερζή να περιμένει την απάντηση του ιατρικού επιτελείου.

Στις οθόνες του γηπέδου υπάρχει βίντεο που ξεκινά με τη φωτογραφία του Λουτσέσκου, γνώριμου στο ρουμανικό κοινό, και κάποιες στιγμές των Ουκρανών στην πρώτη αναμέτρηση των ομάδων στη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα