Ντέρμπι για την απόκτηση του Νεϊμάρ

Οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης φέρονται να είναι οι δυο βασικές υποψήφιες για την απόκτηση του Νεϊμάρ Τζούνιορ από την Παρί Σεν Ζερμέν, τις επόμενες εβδομάδες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας έχουν αποφασίσει να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος δε θέλει να παραμείνει στο Παρίσι και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ήδη, οι Παριζιάνοι
έχουν ζητήσει από τον παίκτη να φέρει πρόταση για να αποχωρήσει. Την ίδια στιγμή, στην Ισπανία πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τις δυο ομάδες να κινούνται για την απόκτηση του παίκτη, ο οποίος από την πλευρά του φέρεται να έχει εκδηλώσει την επιθυμία να επιστρέψει στη Βαρκελώνη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ρεάλ Μαδρίτης προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση του Νεϊμάρ, μετά την απόκτηση των Αζάρ και Γιόβιτς, οι οποίοι μαζί με τους Μπενζεμά, Ασένσιο και Βινίσιους θα είναι οι επιλογές του Ζινεντίν Ζιντάν για την επιθετική γραμμή της νέας σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει “παγώσει” τις επαφές για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν, καθώς σκέφτεται να κινηθεί για την επιστροφή του Νεϊμάρ στο έμψυχο δυναμικό της, όμως το “αγκάθι” για τους “μπλαουγκράνα” είναι οι οικονομικές απαιτήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία δεν σκοπεύει να αφήσει τον Βραζιλιάνο να αποχωρήσει με λιγότερα χρήματα, από όσα ξόδεψε για να τον αποκτήσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα