Ντεμπούτο Λάζαρου στην Αυστρία

Το δεύτερο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους δίνει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός. Στις 7μμ. αντιμετωπίζει την ρουμανική Μποτοσάνι του Αρη Σοϊλέδη στο Σβατς. Πρόκειται για μία πόλη η οποία απέχει 53 χιλιόμετρα από το Ζέεφελντ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports4HD. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, θα συνδεθούμε στους λογαριασμούς του novasports.gr
στο facebook, στο youtube και φυσικά στη web TV του novasports.gr για έναν απολογισμό του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεση σου 30 ποδοσφαιριστές, μετά την έλευση των Χριστοδουλόπουλου, Φετφατζίδη, Μασούρα και Ευαγγέλου την περασμένη Κυριακή στην Αυστρία. Πιθανότατα και οι τέσσερις θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, κάνοντας το ανεπίσημο ντεμπούτο τους στον Ολυμπιακό. Μόνο ο Κούτρης είναι ανέτοιμος και δε θα αγωνιστεί. Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αφού τον Μάιο είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον αριστερό ώμο.
Την Πέμπτη το απόγευμα η αποστολή της ομάδας του Πειραιά θα επιστρέψει και οι παίκτες θα έχουν ρεπό έως και την Κυριακή το απόγευμα, οπότε και θα αρχίσουν προπονήσεις στο Ρέντη. Στις 13 του μηνός, η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες. Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνουν έξι φιλικά, τέσσερα στο Βέλγιο και δύο στην Ολλανδία, τα οποία θα μεταδοθούν απευθείας από τα κανάλια novasports.
Keywords
Τυχαία Θέματα