Ντε Τζέρμπι: «Η Σασουόλο πρέπει να ζήσει τη στιγμή!»

Ντε Τζέρμπι: «Η Σασουόλο πρέπει να ζήσει τη στιγμή!»mkatsafaΠέμ, 11/05/2020 - 19:29

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι έχει φτιάξει ένα ισχυρό σύνολο και μένει να δούμε αν θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και το επόμενο διάστημα. Η αναμέτρηση που ανοίγει την 7η αγωνιστική της Serie A, πραγματοποιείται στο Στάδιο «Mapei» με την Ουντινέζε να επισκέπτεται τους «νεροβέρντι» την Παρασκευή το βράδυ. Μετά τη μεγάλη νίκη 2-0 εναντίον της Νάπολι την τελευταία αγωνιστική, ο Ντε Τζέρμπι θέλει

να κοιτάξει μπροστά «χωρίς επιπολαιότητα και απροσεξία» από τους παίκτες του.

«Ήμασταν αρκετά τυχεροί που βρήκαμε μια κουρασμένη Νάπολι μετά το παιχνίδι της στο Europa League. Αλλά κατά τη γνώμη μου, παίξαμε ένα υπέροχο παιχνίδι, όπως θέλαμε να κάνουμε. Σεβόμαστε τη Νάπολι, αλλά σεβόμαστε και τον εαυτό μας. Υποφέραμε από μερικές χαμένες μπάλες, αλλά συνολικά, παίξαμε έναν σπουδαίο αγώνα. Αλλά αυτό τώρα είναι παρελθόν, τώρα πρέπει να σκεφτούμε το αύριο, το οποίο είναι εξίσου δύσκολο. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με την επιθυμία να παίξουμε καλά, να κερδίσουμε, να φροντίσουμε τις λεπτομέρειες και χωρίς καμία μορφή επιπολαιότητας και απροσεξίας».

Ο προπονητής της Σασουόλο, γνωρίζει ότι οι παίκτες του μπορεί να πάρουν αψήφιστα την Ουντινέζε του Λούκα Γκότι, μία ομάδα που βρίσκεται στη διακεκαυμένη ζώνη, με μία νίκη και 5 ήττες «Πάντα υποφέρουμε εναντίον της Ουντινέζε». Είναι μια ομάδα που δεν παίζει ανοιχτά, αλλά προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα της. Αμύνεται βαθιά και προσπαθεί να ανταπεξέλθει με αυτό τον τρόπο. Όταν μια ομάδα που θέλει να παίξει, βρίσκει μια ομάδα με αυτά τα χαρακτηριστικά, τυχαίνει να υποφέρει».

Στη συνέχεια ο Ντε Τζέρμπι αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ευρωπαϊκής εξόδου της ομάδας του. «Δεν πιέζουμε να φτάσουμε στο Europa League. Πρέπει να απολαύσουμε την πορεία μας και μάλλον το να βλέπουμε τον εαυτό μας τόσο ψηλά στην κατάταξη δεν είναι καλό για την πρώτη ομάδα της Σασουόλο, αλλά για όλο τον οργανισμό της Σασουόλο.Αυτό που έχουμε σπείρει τα τελευταία χρόνια μας φέρνει κάτι, ακόμα κι αν δεν είναι τίποτα σήμερα. Η περίφημη ανάπτυξη έχει κάποιο αποτέλεσμα».

Για το ματς της Παρασκευής, ο Ντε Τζέρμπι επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκονται στην αποστολή δύο μεγάλα «όπλα» της ομάδας, ο Ντομένικο Μπεράρντι και ο Φραντσέσκο Καπούτο.  

 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Sassuolo - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Sassuolo ΙΤΑΛΙΑ Η εκπληκτική στο ξεκίνημα της Serie A, Σασουόλο, είναι μία από τις τρεις αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος και φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογίας. Article publish on Πέμ, 11/05/2020 - 19:29 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα