Ντε Λαουρέντις: «Η Νάπολι έχει κερδίσει τον τίτλο της τιμιότητας»

Η «στέψη» της Νάπολι ως πρωταθλήτρια θα καθυστερήσει ύστερα από την ισοπαλία (1-1) με τη Σαλερνιτάνα. Η κατάκτηση του σκουντέτο είναι απλά θέμα χρόνο για τον ιταλικό σύλλογο, ο οποίος αναμένεται να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια.

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αναφέρθηκε στους τίτλους της Serie A που θα έπρεπε να βρίσκονται στην τροπαιοθήκη των «παρτενοπέι», όμως λόγω παρατυπιών κατέληξαν σε άλλα ιταλικά κλαμπ.

«Πιστεύω ότι ανοίξαμε αυτόν τον νικηφόρο κύκλο

λίγο καιρό πριν. Απλά κάποιες επαναλαμβανόμενες παρατυπίες μάς επηρέασαν. Μερικές χρονιές τερματίσαμε δεύτεροι ενώ θα έπρεπει να είχαμε βγει πρώτοι. Αισθάνομαι πως έχουμε κατακτήσει περισσότερους τίτλους αλλά το πιο σημαντικό είναι πως κερδίσαμε τον τίτλο της τιμιότητας», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος, ειδικά μετά τις αστειότητες που έχω ακούσει όπως “Ο Ντε Λαουρέντις δεν θέλει να πάρει το σκουντέτο”. Πέρυσι, όταν όλοι έφευγαν και έλεγα πως ήλπιζα στην κατάκτηση του τίτλου, με κοίταζαν σαν να έλεγαν “τον καημένο”. Είμαι περήφανος όταν βλέπω τη χαρά στους δρόμους, έχω συμβάλει σε αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα