Ντάρμσταντ: Αγόρασε τον Μαγκλίτσα

Ο Ματέι Μαγκλίτσα από δανεικός στην Ντάρμσταντ θα γίνει μόνιμος. Ο παίκτης αποκτήθηκε από την Στουτγκάρδη το καλοκαίρι και η ομάδα του Τόρστεν Λίμπερκνεχτ είναι ήδη τόσο ικανοποιημένη μαζί του που συμφώνησε με την Στουτγκάρδη για την απόκτησή του.

Matej Maglica bleibt eine Lilie! Der #sv98 und der @VfB haben sich darauf verständigt, dass die Leihe des Innenverteidigers nach der Saison in ein festes

Anstellungsverhältnis übergeht. Maglicas Vertrag bei den Lilien wird bis Juni 2027 datiert sein pic.twitter.com/Ts0DcwdDzO

— SV Darmstadt 98 (@sv98) October 30, 2023

Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2027. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός έχει παίξει σε οκτώ από τους εννέα αγώνες φέτος χάνοντας μόνο ένα παιχνίδι λόγω τιμωρίας. Θα χάσει τα επόμενα δύο λόγω τιμωρίας μετά την αποβολή του στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου.

“Νιώθω σαν στο σπίτι μου στη Ντάρμσταντ από την πρώτη ημέρα και νιώθω την εκτίμηση των υπευθύνων προς το πρόσωπό μου. Χαίρομαι που η πορεία μου στον σύλλογο θα συνεχιστεί και μετά το τέλος της φετινής χρονιάς” δηλωσε ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα