Ντανιέλε Ρίτσι: «Χάσαμε μια ευκαιρία»

Στην κακή περιστροφή του πέμπτου σετ και στο χαμένο τρίτο σετ στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι.

«Νιώθω πως χάσαμε μία καλή ευκαιρία να πάρουμε την πρώτη μας νίκη σε αυτή τη σειρά. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την ήττα αλλά δε μπορώ να πω πως δεν είμαι ικανοποιημένος και από την προσπάθεια που έγινε. Το πάλεψαν οι παίκτες μου. Στο
5ο σετ δεν μπήκαμε καλά, κολλήσαμε σε μία περιστροφή και εκεί έγινε η ζημιά, αλλά το πιο κρίσιμο ήταν το 3ο σετ. Χάσαμε και εκεί ευκαιρία να το πάρουμε. Δεν είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας σε εκείνο το σημείο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Την Κυριακή το βάρος έρχεται σε μας και στην έδρα μας. Πιστεύω πως η σειρά θα έχει μεγάλη διάρκεια» σχολίασε ο Ιταλός.

Από την πλευρά του ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Πελεκούδας τόνισε: «Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την ήττα αλλά έγινε ωραίος αγώνας που ήταν διαφήμιση για το βόλεϊ. Σημασία έχει ότι για άλλη μία φορά δείξαμε ποιοι είμαστε. Έχουμε δυνατότητες να νικήσουμε εδώ στη συνέχεια της σειράς. Στο 5ο σετ ο Ολυμπιακός μας πίεσε με το σερβίς του και χάσαμε τον έλεγχο. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μπροστά μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα