Ντάνι Άλβες: “Είμαι ξανά εδώ, συνεχίζω να ζω το όνειρο”

Ο Ντάντι Άλβες, πήγε με παντόφλες στην παρουσιάσή του και στην υπογραφή του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα, ήταν χαμογελαστός και γεμάτος ενέργεια!

Ο 38χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο με τους “μπλαουγκράνα” μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν επέκτασης έχοντας πλάι του τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζοάν Λαπόρτα, ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε στους χιλιάδες φιλάθλων που ήταν παρόντες στην παρουσίασή του.

«Είμαι ακόμη πιο όμορφος τώρα απ’ ότι όταν έφυγα. Γι’ άλλη μια φορά, είμαι εδώ. Εάν θυμάστε την τελευταία φορά που πήρα αυτό το μικρόφωνο, ήταν για να πω ότι δεν ήξερα πώς

θα τελείωνε το όνειρό μου. Όμως, είμαι ξανά εδώ, συνεχίζω να ζω το όνειρο. Με κάνετε να νιώθω ξεχωριστός, σαν να είμαι ένας από εσάς. Αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει. Ζήτω η Μπάρτσα, ζήτω η Καταλονία, ζήτω οι μητέρες που γέννησαν όλους εσάς».

Ο Άλβες φόρεσε την φανέλα της Μπαρτσελόνα από το 2008 έως το 2016 και κατέκτησε μεταξύ άλλων έξι πρωταθλήματα Ισπανίας, τρία Champions League και τρία Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων. Στη δεύτερη θητεία του στην Μπαρτσελόνα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα φορέσει τη φανέλα με το 8.

«Όλοι θα πρέπει να τιμούν τους σπουδαίους, όταν είναι ακόμη ζωντανοί. Επομένως, θα φορέσω το νούμερο 8 για να δείξω την εκτίμησή μου στους Αντρές Ινιέστα και Χρίστο Στόιτσκοφ».

Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις του στην Μπαρτσελόνα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι τον Ιανουάριο, ωστόσο θα αρχίσει μέσα στην εβδομάδα προπονήσεις με τους νέους συμπαίκτες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα