Νταμπράουσκας: «Πρέπει να κρατήσουμε τον ρυθμό μας»

Παράλληλα, ο Λιθουανός προπονητής συμπλήρωσε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Παράλληλα, η προσοχή του έχει στραφεί στον Νίκο Χριστογεώργο, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση στην ποδοκνημική του αριστερού ποδιού και το ιατρικό επιτελείο θα εκτιμήσει ξανά την κατάστασή του, τις επόμενες ημέρες.

Ο Νταμπράουσκας δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Ήταν ένα παιχνίδι που χρειαζόταν, για να κρατήσουμε τον ρυθμό μας, λόγω της διακοπής εθνικών

ομάδων. Πιστεύω ότι ήταν σημαντικό για τους παίκτες που δεν είχαν παίξει στα 3 παιχνίδια της σεζόν μέχρι τώρα, ήταν σημαντικό, όπως και για τους Σημαντηράκη και Αποστολάκη ήταν θετικό αυτό. Τα φιλικά παιχνίδια είναι δύσκολο να τα προσδιορίσεις τακτικά. Στο πρώτο ημίχρονο γινόταν κάποιες στιγμές ωραία πράγματα αλλά κάναμε λάθη και δε συνεχιζόταν. Στο β’ μέρος ήταν χειρότερα, ο αντίπαλος είχε τον πρώτο λόγο, δεχτήκαμε δύο γκολ και δύο δοκάρια. Στην επίθεση δεν κάναμε πολλά πράγματα, είχαμε πιο πολύ ατομικές ενέργειες. Ευχαριστώ τα Χανιά που ήρθαν εδώ και δώσαμε αυτό το παιχνίδι και τους εύχομαι καλή σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νταμπράουσκας, Πρέπει,ntabraouskas, prepei