Νότιγχαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Υπογραφή Άντονι!

Η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 2-0 την Νότιγχαμ εκτός έδρας για την 31η αγωνιστική στην Αγγλία και με την 18η νίκη στη σεζόν είναι στην τρίτη θλεση της βαθμολογίας με 59 βαθμούς, στο +3 από την Νιούκαστλ και στο +6 από την Τότεναμ.

Το 0-1 ο Άντονι με το τέταρτο γκολ στη σεζόν και πρώτο από τον Φεβρουάριο, μετά από σουτ του Μαρσιάλ που απέκρουσε ο Νάβας για να πάρει το ριμπάουντ και να σκοράρει ο Βραζλιάνος. Δοκάρι η Νότιγχαμ με ΜακΚένα στο 26′ με κεφαλιά, σε πρώτο μέρος με εξαιρετικό ρυθμό και την Μάντσεστερ να

χάνει ευκαιρίες και με Σάντσο και Φερνάντες (4-7 τελικές, 0-4 στην εστία). Το 0-2 ο Νταλότ μετά από φοβερή ασίστ Άντονι στο 76′

Για πρώτη φορά στη ζώνη υποβιβασμού η Νότιγχαμ από τον Ιανουάριο, έχει 10 ματς χωρίς νίκη με 7 ήττες και μόλις τρείς βαθμούς από το 1-0 με την Λιντς εντός έδρας 5 Φεβρουαρίου. 21 στους 27 βαθμούς εντός έδρας.

Αήττητη 16 ματς με αντιπάλους στο δεύτερο μισό του πίνακα, η Μάντσεστερ έχει τρείς σερί νίκες μετά από τρία ματς χωρίς νίκη. Τελευταία εκτός έδρας στο Λιντς τον Φεβρουάριο, μοναδική το 2023 μακριά από το Μάντσεστερ.

Τέταρτο ραντεβού στη σεζόν, στο Λιγκ Καπ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-0 και 2-0 την Φόρεστ, 3-0 στο πρωτάθλημα εντός, έχει τέσσερις πλέον νίκες. Η Μάντσεστερ έχει 10 διαδοχικές νίκες με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε όλες τις διοργανώσεις και στο πρωτάθλημα 7 σερί νίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα