Νότιγχαμ Φόρεστ: Κατέληξε στον διάδοχο του Ποστέκογλου

Ο Σον Ντάις ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους της Premier League, καθώς –σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο– έχει δώσει τα χέρια με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον σύλλογο έως τον Ιούνιο του 2027.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα από τον Ιανουάριο του 2025, αναμένεται να αντικαταστήσει τον Άγγελο Ποστέκογλου στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων». Ο Ελληνοαυστραλός προπονητής απομακρύνθηκε

μόλις 39 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, χωρίς να έχει καταφέρει να σημειώσει νίκη σε οκτώ αγώνες.

Η διοίκηση της Νότιγχαμ, υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, κινήθηκε αστραπιαία για την εξεύρεση νέου προπονητή, επιλέγοντας τον Ντάις, ο οποίος θεωρείται κατάλληλος για να επαναφέρει την ισορροπία σε μια ομάδα που έχει αλλάξει ήδη τρεις προπονητές μέσα στη σεζόν.

Με προϋπηρεσία σε Γουότφορντ, Μπέρνλι και Έβερτον, ο Ντάις διαθέτει σημαντική εμπειρία από την Premier League και είναι γνωστός για την ικανότητά του να διατηρεί τις ομάδες του στην κατηγορία, ακόμη και υπό δύσκολες συνθήκες.

Sean Dyche, set to sign contract until June 2027 at Nottingham Forest.

Verbal agreement in place between parties with former Everton manager ready for PL return. pic.twitter.com/th8YCtnLYE

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 20, 2025
Keywords
Τυχαία Θέματα