Νόρις: «Ήμουν νευρικός, ο τελευταίος γύρος ήταν όλα ή τίποτα!»

Φοβερός αγώνας για τον Λάντο Νόρις στη βροχερή Κίνα, ο οδηγός της McLaren τερμάτισε πρώτος στις κατατακτήριες δοκιμές. Μάλιστα ο Βρετανός πιλότος θα εκκινηθεί από την πρώτη θέση για το πρώτο αγώνα Σπριντ του Σαββάτου.

«Είμαι τρομερά χαρούμενος για την pole. Πολλά ευχαριστώ στην ομάδα. Ήταν πολύ δύσκολα και αυτές οι συνθήκες είναι πολύ αγχωτικές ειδικά πριν τις κατατακτήριες γιατί δεν ξέρεις πόσο νερό θα έχει η πίστα. Ήμουν

χαρούμενος και σε στεγνές συνθήκες, είχαμε καλό ρυθμό. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες και έπρεπε να ρισκάρω. Ήμουν γρήγορος, πλησίαζα συνεχώς μία Ferrari και έπρεπε να αφήσω το πόδι από το γκάζι. Δεν πίεσα στους δύο πρώτους μου γύρους και ο τελευταίος μου ήταν πολύ καλός», είπε αρχικά ο Βρετανός πιλότος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είχαμε μόνο τρεις γύρους. Εγκατέλειψα τους δύο πρώτους γύρους μου. Ο τελευταίος ήταν όλα ή τίποτα. Οι συνθήκες στο τέλος ήταν χειρότερες απ’ ότι στο ξεκίνημα της διαδικασίας. Ήμουν νευρικός, έκανα μικρά λάθη, όμως το διασκέδασα και η πρώτη θέση ήταν αυτό που θέλαμε. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και είμαστε σε καλή θέση για αύριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα