Νίστρουπ: «Είχαμε και καλύτερα ματς από αυτό»!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με φόρα από την πεντάρα στον Αστέρα Τρίπολης και από τα πρώτα λεπτά έδειξε τις διαθέσεις του. Το «Τριφίλλι» έκανε το δύο στα δύο και πέτυχε μια ευρεία νίκη με 5-1, που τον ανεβάζει πολύ στη βαθμολογία του Conference League. 

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο προπονητής των «πρασίνων», Τζέικομπ Νίστρουπ, δήλωσε στη Magenta

TV:

«Είχαμε και καλύτερα ματς από αυτό. Παίξαμε καλά, αλλά δεν είναι στο top-5 των εμφανίσεών μας φέτος. Δύσκολο μέρος για να παίξεις. Είμαστε χαρούμενοι με τους 6 βαθμούς και για τη διαφορά γκολ που χτίζουμε. Δεν παίζει ρόλο σε ποια θέση θα τερματίσεις αλλά και πόσα γκολ θα πετύχεις για να τα καταφέρουμε στο τέλος. 

Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παιδιών και για του Πάλμερ-Μπράουν και του Τσάπρα για παράδειγμα. Παιδιά που έχουν δουλέψει για να κερδίζουν τα λεπτα. Γλυτώσαμε ενέργεια από κάποια παιδιά. Όλοι είχαμε μεγάλη ένταση στο ματς. Κάναμε διαχείριση και μπορούμε να φτάσουμε στο συμπέρασμα πως έχουμε καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα