Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Σίτι 3-3: “Σκόνταψαν” οι πρωταθλητές Αγγλίας

Γρήγορο προβάδισμα για τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, κόντρα στη Νιούκαστλ. Στο 5ο λεπτό ο Σίλβα έκανε μια υπέροχη σέντρα, ο Γκουντογκάν με ωραίο τελείωμα κάνει το 1-0 για τους “πολίτες”. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τις περισσότερες ευκαιρίες και ο Αλμιρόν στο 29′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με προβολή. Η εικόνα της Νιούκαστλ ήταν καλύτερη έτσι στο 39ο λεπτό ο Γουίλσον σκοράρει για το 2-1, ύστερα από ενέργεια του Μαξιμέν.

Δυναμικά επέστρεψε η Νιούκαστλ από τα αποδυτήρια στο 54′ ο Τρίπιερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ

κάνει το 3-1. Η Σίτι χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Αρχικά ο Χάαλαντ στο 60′ με πλασέ και στη συνέχεια ο Ντε Μπρόινε μοίρασε εκπληκτικά για τον Σίλβα, ο οποίος διαμόρφωσε το 3-3.

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το βαθμό της ισοπαλίας και έφτασε τους 7 βαθμούς, ενώ η Νιούκαστλ έχει 5. Την επόμενη αγωνιστική οι Πρωταθλητές Αγγλίας φιλοξενούν την Κρίσταλ Πάλας (27/08, 17:00) και η Νιούκαστλ θα κοντραριστεί εκτός με τη Γουλβς (28/08, 16:00).

Οι συνθέσεις:

Νιούκαστλ (Έντι Χάου, 4-3-3):Πόουπ, Τρίπιερ, Μπότμαν- Σερ, Μπερν, Ζοέλινταν, Γουίλοκ (70’Λόνγκσταφ) , Γκιμαράες, Γουίλσον (70′ Γκουντ), Σεν-Μαξιμέν, Αλμιρόν (83′ Μέρφι).

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα, 4-3-3): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς-Άκε (21′ Ντίας), Κανσέλο, Γκουντογκάν, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Φόντεν, Χάαλαντ και Μπερνάρντο Σίλβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα