Νιουκάστλ: Ετοιμάζει πρόταση πολλών εκατομμυρίων για Βλάχοβιτς

Μετά την αγορά της Νιουκάστλ από τους Σαουδάραβες, ο πήχης στην ομάδα έχει ανέβει πολύ. Στην πρώτη χρονιά υπό το νέο καθεστώς, έγιναν στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις και η ομάδα αυτή τη στιγμή παλεύει για την έξοδο στο επόμενο UEFA Champions League.

Για την επόμενη χρονιά η διοίκηση της ομάδας θέλει να φέρει μεγάλα ονόματα στο σύλλογο, για να μπορέσει να διεκδικήσει με μεγαλύτερες

αξιώσεις ακόμα και το πρωτάθλημα.

Στην προσπάθεια αυτή, η Νιουκάστλ ψάχνει έναν επιθετικό κορυφαίου επιπέδου που θα μπορέσει να βασιστεί πάνω του και να πάρει πολλά γκολ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο Σέρβος είναι σε καλή ηλικία και είναι ένας παίκτης που μπορεί να μείνει στην ομάδα για χρόνια.

Όπως φαίνεται, η Νιούκαστλ είναι διατεθειμένη να προσφέρει στη Γιουβέντους περίπου 90 εκατομμυρίων ευρώ για τον Σέρβο επιθετικό και να τον φέρει στο «Νησί».

Newcastle United are looking to sign a top-quality striker at the end of the season and they have identified the Juventus star Dusan Vlahovic as a potential target according to a report from https://t.co/z42IxzhJtV

Apparently, Newcastle would be willing to submit an offer of… https://t.co/3wkMHg3Lzn pic.twitter.com/MpGUv5IQQ3

— Magpie 24/7 (@Magpie24_7) March 14, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα