Νιουκάστλ: Αργεί η ανακοίνωση νέου προπονητή

Ο Μπρους απολύθηκε την περασμένη Τετάρτη με τη Νιούκαστλ να βρίσκεται χωρίς νίκη και στον βυθό της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Τζόουνς θα καθίσει στην άκρη του πάγκου στο Λονδίνο για τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας (23/10), αλλά και στο ματς κόντρα στην Τσέλσι (30/10) την επόμενη εβδομάδα.

“Αρχικά στενοχωρήθηκα για να είμαι ειλικρινής, είχα μια εξαιρετική εργασιακή σχέση με τον Στιβ” Ο Τζόουνς πρόσθεσε: «Επομένως, αρχικά με την Τετάρτη, ήταν δύσκολο, αλλά όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του ποδοσφαίρου, έπρεπε να κινηθούμε γρήγορα και επειδή αν χάσεις μια προπόνηση μένεις

πίσω. Έπρεπε να προετοιμάσουμε τους παίκτες για τον επόμενο αγώνα. “Μίλησα με τους ιδιοκτήτες την Τετάρτη το πρωί και μου ζήτησαν να αναλάβω την ομάδα σε προσωρινή βάση για τα επόμενα δύο παιχνίδια. Είμαι πλήρως συγκεντρωμένος στην προετοιμασία της ομάδας για αυτά τα παιχνίδια.”

Η συνιδιοκτήτρια Amanda Staveley και η υποστηριζόμενη από τη Σαουδική Αραβία κοινοπραξία, ολοκλήρωσαν την εξαγορά του συλλόγου από τον Mike Ashley νωρίτερα αυτό το μήνα και πήραν απόφαση για το μέλλον του Στιβ Μπρους μετά την ήττα από την Τότεναμ την περασμένη Κυριακή (2-3), που ήταν το 1.000ο παιχνίδι του στους πάγκους! Έχουν γίνει συζητήσεις με τον πρώην προπονητή της Ρόμα, Πάουλο Φονσέκα, για τη διαδοχή του Μπρους, αλλά καμία απόφαση ακόμα δεν έχει παρθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα