"Νιώθω άνετα στην Αθήνα"

Στις πρώτες του δηλώσεις προέβη ο Νίκλας Χουλτ ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αναφέροντας χαρακτηριστικά το πόσο θετικό θα είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα. Κάτι που θα τον βοηθήσει να είναι και στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουλτ στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ:

"Γνωρίζω την πόλη πολύ καλά, γνωρίζω τις περιοχές πολύ καλά και αισθάνομαι πολύ καλά που παρέμεινα στην
Αθήνα.

Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, μια πολύ δυνατή ομάδα ιδιαίτερα εντός έδρας. Έχω πολύ καλή εντύπωση για τον κόσμο ο οποίος είναι πάντα δίπλα και στηρίζει την ομάδα δημιουργώντας μια καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε αυτό τον κόσμο και να βοηθήσω την ομάδα αλλά και η ομάδα να βοηθήσει εμένα να αναπτυχθώ ως ποδοσφαιριστής. Θα είναι πάρα πολύ καλό να είμαστε πρωταθλητές.

Αποτελεί ένα στόχο μου να είμαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Γνωρίζω ότι οι προπονητές της Εθνικής Σουηδίας με παρακολουθούν και θα κάνω τα πάντα για να καταφέρω να είμαι στην Εθνική.

Γνώριζα από πριν τόσο τον Αϊντάρεβιτς, όσο και τον Γιόχανσον και είναι πάντα καλό να μπορείς να μιλάς στη μητρική σου γλώσσα στα αποδυτήρια. Όμως όπως είπα και πριν, γνωρίζω την πόλη οπότε θα είναι πολύ πιο εύκολο να προσαρμοστώ."
Keywords
Τυχαία Θέματα