Νίκολο Μπαρέλα: Δεν πάει Νιουκάστλ γράφουν οι Ιταλοί

Ο 26χρονος Ιταλός έχει εξελιχθεί σε πολύτιμο στοιχείο για τους Νερατζούρι μετά την αρχική του άφιξη από την Κάλιαρι τον Ιούλιο του 2019, λάμποντας υπό τον Αντόνιο Κόντε και τον Σιμόνε Ιντζάγκι στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας. Ένας τακτικά ευέλικτος παίκτης, βασικό μέλος της μεσαίας γραμμής της Ίντερ και συνεισφέρει τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, σκοράροντας εννέα γκολ και 10 ασίστ σε 52 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν.

Η La Gazzetta dello Sport

πρότεινε ότι η Ίντερ θεωρεί τον Μπαρέλα ως «μη πωλήσιμο», ανεξάρτητα από μια πιθανή προσφορά 60 εκατομμυρίων ευρώ, και ότι το μέλλον του στον σύλλογο δεν αμφισβητείται για τη διοίκηση και τον Ιντζάγκι. Θεωρείται «θεμελιώδες γρανάζι» στην ομάδα. Η Corriere dello Sport χαρακτήρισε τις αναφορές στην Αγγλία «φήμες» και φαινόταν σίγουρη ότι ο Ιταλός μέσος δεν θα έφευγε από την Ίντερ αυτό το καλοκαίρι, με τις «διαψεύσεις να πέφτουν βροχή» από την έδρα του συλλόγου.

Το Tuttosport απηχούσε αυτά τα συναισθήματα, πιστεύοντας ότι η προφανής προσφορά της Νιούκαστλ για τον Μπαρέλα είναι «πολύ χαμηλή» και θα πρέπει να αυξηθεί σε τουλάχιστον «80-90 εκατομμύρια ευρώ» για μια πιθανή συμφωνία. Η εφημερίδα του Τορίνο ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Μπαρέλα «δεν ελκύεται καθόλου» από μια μετακόμιση στην Αγγλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα