Νίκησε στη Θεσσαλονίκη το Περιστέρι

Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΓΣ Περιστερίου στη Θεσσαλονίκη, κερδίζοντας τον ΟΦΘ με 14-8. Το ματς ήταν ντέρμπι μόνο για ένα ημίχρονο με το σκορ να είναι στο 5-5 μετά από δύο οκτάλεπτα. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Κώστα Λούδη με επιμέρους σκορ 9-3 έφτασε στο τρίποντο και τους δέκα βαθμούς συνολικά στο πρωτάθλημα. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους φιλοξενούμενους ήταν οι Παπανικολάου και Σπούνερ, που πέτυχαν από πέντε τέρματα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με το Περιστέρι
να προηγείται με 2-0 αλλά ο ΟΦΘ ισοφάρισε γρήγορα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξεφύγουν και πάλι με δύο τέρματα, κάνοντας το 2-4. Στη δεύτερη περίοδο, οι γηπεδούχοι με δύο γρήγορα γκολ του Δημητριάδη έκαναν το 4-4 για να ακολουθήσουν εκείνα των Παπανικολάου και Βαχαρέλη για το 5-5.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κώστα Λούδη ήταν αυτή, που βρήκε τις λύσεις στην επίθεση και σε συνδυασμό με την καλή άμυνα έφτασε στη νίκη που είναι εξαιρετικά σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΟΦΘ NEOTEX – ΓΣ Περιστερίου 8-14 (2-4, 3-1, 1-4, 2-5)

ΟΦΘ (Τέλης Κορύτσας): Σιορδίλης, Δανιήλ 2, Προσινικλής Π. 1, Αληχανίδης Αβ. 1, Τερτιρόπουλος, Δημητριάδης 2, Παυλίδης Β., Αληχανίδης Β. Αντιβαλίδης, Πισσίας, Φοριτζίδης Χ., Βαχαρέλης 2, Φοροτζίδης Ρ., Παπαμανωλιουδάκης, Λεμπετλής

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου 5, Γκαρντιγιάν, Σπούνερ 5, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος, Φωκάς, Τσαγκάρης, Καζάκος
Keywords
Τυχαία Θέματα