Νίκη της Βοσνίας με ηγέτη τον Πιάνιτς (video)

Ο Πιάνιτς πήρε από το χέρι τους Βόσνιους και τους οδήγησε σε νίκη απέναντι στην Αρμενία με 2-1! Ο μέσος της Γιουβέντους ήταν ο δημιουργός και οι Κρούνιτς και Μιλόσεβιτς οι εκτελεστές. Ο Μικιταριάν μείωσε για την Αρμενία στις καθυστερήσεις!

Με κινητήριο μοχλό τον Μιραλέμ Πιάνιτς η Βοσνία προσπάθησε με κάθε πιθανό τρόπο να διασπάσει την καλά οργανωμένη αμυντικά Αρμενία στο Σαράγεβο!

Ο μέσος της Γιουβέντους έβγαλε τετ-α-τετ τον Βίσκα αλλά νικήθηκε από τον Αϊραπετιάν! Από φάουλ και κόρνερ του Πιάνιτς πρώτα ο Κρούνιτς
και μετά ο Τζέκο απείλησαν αλλά δεν σκόραραν! Όλα αυτά μέχρι το 33ο λεπτό!

Σε εκείνο το σημείο η Βοσνία βρήκε την λύση! Από εκτέλεση κόρνερ - φυσικά - του Μιραλέμ Πιάνιτς ο Κρούνιτς έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αϊραπετιάν (33'). Στο 43ο λεπτό ο Πιάνιτς ξανά, έβγαλε τετ-α-τετ τον Τζέκο αλλά ο φορ της Ρόμα ήταν άστοχος. Ημίχρονο 1-0!

Οι παίκτες του Ρόμπερτ Προζινέτσκι είχαν τον έλεγχο και στο δεύτερο ημίχρονο φυσικά. Ο Τζέκο δεν μπόρεσε μέσα στην περιοχή να απειλήσει στο 61ο λεπτό και ακολούθησε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των Αρμένιων αλλά ο Μικιταριάν ήταν άστοχος (70') ενώ ο μέσο-επιθετικός της Άρσεναλ αστόχησε ξανά μετά από ένα λεπτό σε αντεπίθεση των Αρμένιων!

Η Βοσνία δεν τελείωσε το ματς στο 78ο λεπτό όταν είχε τριπλή ευκαιρία με δοκάρι του Μιλόσεβιτς, κεφαλιά του Τζέκο και σουτ του Ζουκάνοβιτς! Τελικά οι Βόσνιοι κλείδωσαν τη νίκη στο 80ο λεπτό του αγώνα με τον Μιλόσεβιτς ο οποίος νίκησε από κοντά τον Αϊραπετιάν μετά από σέντρα του Βίσκα!

Στις καθυστερήσεις ο Μικιταριάν, ο πιο απειλητικός παίκτης της Αρμενίας μείωσε στο τελικό 2-1!

ΒΟΣΝΙΑ (4/3/3) : Σέχιτς - Τοντόροβιτς, Μπιτσάκτσιτς, Ζουκάνοβιτς, Τσίβιτς - Μπέσιτς, Πιάνιτς, Κρούνιτς (82' Γκόγιακ) - Βίσκα, Ζάκαριτς (65' Μιλόσεβιτς), Τζέκο (87' Κόλιτς)

ΑΡΜΕΝΙΑ (4/2/3/1) : Αϊραπετιάν - Χοβανισιάν, Χαρογιάν, Τσάλισιρ, Νταγκμπασιάν - Γκριγκοριάν, Μίκιρτσιάν - Ανταμιάν (67' Μπριάσκο), Μικιταριάν, Γκαζαριάν (81' Έζμπιλιζ) - Καραπετιάν (67' Μπαμπαγιάν)
Keywords
Τυχαία Θέματα