Νίκη όπως και τότε!

Στη μεγάλη γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από την κατάκτηση του Euro, οι Έλληνες Legends συνέχισαν την ...παράδοση κόντρα στην Πορτογαλία και επικράτησαν με 2-1 των Ιβήρων στη Ριζούπολη.

Οι Κατσουράνης (17') και Χαριστέας (46') πέτυχαν τα ελληνικά γκολ, ο Ποστίγκα (53') σκόρερ των Πορτογάλων, ενώ έχασε πέναλτι ο Τσιάρτας στο 54'. Περισσότεροι από 10.000
θεατές παρακολούθησαν από κοντά το ...remake του τελικού της Λισσαβώνας, εξαιρετική η ατμόσφαιρα στις εξέδρες, μπόλικο κέφι από τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο γήπεδο, αποθεώθηκαν οι Ότο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος από τον κόσμο.

Ελλάδα Legends 2004 (Ότο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης, Δέλλας, Καψής, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Κατσουράνης, Ζαγοράκης, Μπασίνας, Γιαννακόπουλος, Καραγκούνης, Χαριστέας.

Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Χαλκιάς, Κατεργιαννάκης, Γκούμας, Καφές, Τσάρτας, Νταμπίζας, Γεωργιάδης, Βενετίδης, Βρύζας, Παπαδόπουλος

Πορτογαλία Legends (Φερνάντο Σάντος): Μπαΐα, Καρβάλιο, Πετίτ, Παουλέτα, Μιγκέλ, Βαλέντε, Μέντες, Μανίς, Ντέκο, Ποστίγκα, Αντράντε.
Keywords
Τυχαία Θέματα