Νίκη για την Ατλέτικο στη Μόσχα (video)

Με νίκη πέρασε η Ατλέτικο από τη Μόσχα (2-0), με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Κυριάρχησε η ομάδα του Σιμεόνε και μπήκε με το δεξί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

H Aτλέτικο είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος και με Μοράτα, Σαούλ, Τόμας, Φελίπε και Φέλιξ είχε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ απέναντι στη Λοκομοτίβ που ήταν σε παθητικό ρόλο και απλώς αμύνθηκε απέναντι στην ομάδα του Σιμεόνε.

0-0 στο πρώτο ημίχρονο, αποτέλεσμα κολακευτικό για την προσπάθεια των Ρώσων στο παιχνίδι.
4-8 τελικές, 0-3 στην εστία και 39-61% κατοχή μπάλας για την ισπανική ομάδα, η οποία απειλήθηκε στο τέλος με τον Ιντόβου από προσπάθεια του Κριχόβιακ.

Στην εκκίνηση του δεύτερου μέρους ο Σαούλ προειδοποιεί και ο Φελίξ σκοράρει, 0-1 στο 48’, επιβεβαίωση της ισπανικής κυριαρχίας στη Μόσχα. 0-2 στο 58’ ο Τόμας από πάσα του Κόστα.

Λοκομοτίβ Μόσχας: Γκιγιέρμε, Μουρίλο, Τσόρλουκα, Χέβεντες, Ρίμπους, Μπάρινοβ, Κριχόβιακ, Ιγκνάτιεβ (80' Έντερ), Ζοάο Μάριο, Ζεμαλεντίνοβ, Σμόλοβ (Κολομέιτσοφ 83')

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομπλακ, Αρίας, Φελίπε, Χιμένες, Λόντι, Κόκε (87' Κορέα), Σαούλ, Τόμας, Ντιέγκο Κόστα (77' Λεμάρ), Ζοάο Φέλιξ (84' Ερμόζο), Μοράτα
Keywords
Τυχαία Θέματα