Νίκη για τη Μόλντε πριν τον Άρη (pics)


Στην κορυφή του νορβηγικού πρωταθλήματος παραμένει η Μόλντε μετά την εκτός έδρας νίκη που σημείωσε επικρατώντας 2-0 της Βίκινγκ. Η προσεχής αντίπαλος του Άρη, ξεκίνησε την αναμέτρηση με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το αντίστοιχο σχήμα που είχε παρατάξει στην πλέον πρόσφατη ευρωπαϊκή της αναμέτρηση, σε μια κίνηση που έχει άμεση σχέση με τον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης με τους «Κίτρινους».

Εντούτοις παρουσιάστηκε σοβαρή, δημιουργική, δεν κινδύνευσε αλλά ταυτόχρονα δεν κατάφερε να σκοράρει κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο στο 0-0. Εκ διαμέτρου
αντίθετη η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο, με πληθώρα ευκαιριών εκατέρωθεν. Αρχικά, με τη συμπλήρωση μιας ώρας η Μόλντε προειδοποίησε με τον Τρίπιτς να υποχρεώνει τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε δύσκολη απόκρουση.

Όμως το .... καλύτερο το επιφύλασε για το τέλος. Με δυο γκολ – αμφότερα προήλθαν από ποδοσφαιριστές που πέρασαν ως αλλαγή στο ματς - σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, πήρε τους βαθμούς της νίκης και μαζί την ηρεμία για να πάει απρόσκοπτα στο ματς με τον Άρη. Το 0-1 έκανε στο 82’ ο Τζέιμς και στο 86’ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Έικρεμ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Βίκινγκ (Μπέρνετσεν) : Άουστμπο, Φεφάτνε, Χόφε, Φίκστολ (83’ Χόιλαντ), Έκελαντ (63’ Ντάνιελσεν), Ιμπραχίμ, Φριντγιόνσον, Φούρνταλ (78' Θόρσβεντ), Περέιρα, Τρίπιτς, Μπιτίκι.
Μόλντε (Μόε): Κράνινξ, Χάουγκεν, Γκαμπριέλσεν, Μπιόρνακ, Χάραλσεϊντ, Αούρσνες, Σιόλσταντ (79’ Τζέιμς), Έλιγκνσεν, Κνούτζον, Ομοϊγιουάνφο (67’ Μπολί), Χέσταντ (59’ Έικρεμ).
Κι αμέσως μετά στην επίσημη ιστοσελίδα της νορβηγικής ομάδας τοποθετήθηκε η εικόνα της αντίστροφης μέτρησης για το ματς με τον Άρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα