Νίκες για Τρίκαλα και Ξάνθη, ισοπαλίες σε Ρόδο και Κρήτη

Νίκες για Τρίκαλα και Ξάνθη, ισοπαλίες σε Ρόδο και ΚρήτηtbairaktΤετ, 01/20/2021 - 17:04

Τα Τρίκαλα για την 2η αγωνιστική της Super League 2 νίκησαν με 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας ενώ η Ξάνθη

με το ίδιο σκορ τον Ιωνικό, ισόπαλα τελείωσαν τα ματς σε, Ρόδο και Ιεράπετρα.


Αναλυτικά τα ματς: 


Ξάνθη-Ιωνικός 1-0
Στην «Ξάνθη Αρίνα» στα Πηγάδια, Ξάνθη και Ιωνικός όλα έδειχναν ότι θα έμεναν στο 0-0 και θα μοιράζονταν βαθμούς και εντυπώσεις. Οι γηπεδούχοι όμως σκόραραν στις καθυστερήσεις με τον Καπνίδη παίρνοντας το τρίποντο.


Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας 1-0
Στο «Δημοτικό Στάδιο», τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, στο μίνι ντέρμπι της περιοχής. Το γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Σταματής στο 53ο λεπτό.


Διαγόρας-Παναχαϊκή 1-1
Στην Ρόδο, η Παναχαϊκή μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με γκολ του Μπάντροβιτς. Οι γηπεδούχοι αντέδρασν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 34’ με γκολ του Ντορίβα. Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Σμυρλή στο 39’.


ΟΦ Ιεράπετρας-ΑΕ Καραϊσκάκης 2-2
Εντυπωσιακό ματς στο «Πέτρος Βουζουνεράκης» με την ιστορία του αγώνα να γράφεται στο πρώτο ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 9’ με γκολ του Δεινόπαππα, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 29’ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ντάλα Κόστα. Ο Καραϊσκάκης πήρε ξανά προβάδισμα στο 36’ με σουτ του Δούμπτσιου. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως με κεφαλιά του Γκίνι γράφτηκε το τελικό 2-2.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 2 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off tbairakt Off Off ΕΛΛΑΔΑ Τα Τρίκαλα για την 2η αγωνιστική της Super League 2 νίκησαν με 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας ενώ η Ξάνθη με το ίδιο σκορ τον Ιωνικό, ισόπαλα τελείωσαν τα ματς σε, Ρόδο και Ιεράπετρα. Article publish on Τετ, 01/20/2021 - 17:04 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα