Νίκες για Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο ισπανικό πρωτάθλημα, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια πριν αντιμετωπίσουν για την Ευρωλίγκα τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Οι Καταλανοί πέρασαν από την έδρα της Ρεάλ Μπέτις με 89-82, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ. Ο Έλληνας φόργουορντ ήρθε από τον πάγκο, πάτησε παρκέ για περίπου 22 λεπτά και στο διάστημα αυτό είχε 17 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Πολύ καλός για την ομάδα του Σίτο Αλόνσο
και ο Ερτέλ, που επίσης ήρθε από τον πάγκο με απολογισμό 14 πόντους και 8 ασίστ. Για τους γηπεδούχους ο Ανοσίκε σημείωσε 22 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ. Με την νίκη της η Μπαρτσελόνα διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση (πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης) με ρεκόρ 11-4. Αντίθετα η Ρεάλ Μπέτις παρέμεινε ουραγός με 4 νίκες μετά από 15 αγωνιστικές.

Η Μπασκόνια, ζορίστηκε, αλλά νίκησε την Βαλένθια στην Φερνάντο Μπουέσα Αρένα με 78-74 στον αγώνα με «άρωμα» Ευρωλίγκας. Κορυφαίος παίκτης των Βάσκων ήταν ο Τζέισον Γκρέιντζερ που είχε 20 πόντους, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ. Ο Πουαριέ επέτυχε νταμπλ νταμπλ με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τον Τζάνινγκ να έρχεται από τον πάγκο και να σκοράρει 11 πόντους. Για τους φιλοξενούμενους ο Γουίλ Τόμας είχε 15 πόντους. Στην βαθμολογία η Βαλένθια με ρεκόρ 10-5 βρίσκεται στην τέταρτη θέση με την Μπασκόνια να είναι ακριβώς πίσω της με 9 νίκες και 6 ήττες.
Keywords
Τυχαία Θέματα