Νίκες για Άρη και ΟΦΗ

Με νίκες προχώρησαν ο Άρης και ο ΟΦΗ που επικράτησαν αμφότεροι με 2-1 απέναντι σε Παναχαϊκή και Καλλιθέα αντίστοιχα για την 5η αγωνιστική της Football League. Στα υπόλοιπα δυο παιχνίδια η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε με 2-0 τον Απόλλωνα Λάρισας και ο Πανσεραϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκη με το ίδιο σκορ, σε μια μέρα που οι γηπεδούχοι
έκαναν το 4/4.

Αν και δυσκολεύτηκε ο Αρης έκανε το 5/5 στο πρωτάθλημα απέναντι στην Παναχαϊκή, με μεγάλο πρωταγωνιστή και πάλι τον Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος έκανε τα πάντα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αρχικά απάντησε στο 0-1 του Μωραΐτη και στο 77’ μοίρασε την ασίστ στον Δεληζήση για την ολική ανατροπή που έμεινε μέχρι το τέλος.

Σε ένα ματς που ο ΟΦΗ θα μπορούσε να το είχε τελειώσει από πολύ νωρίς, κατάφερε και το έκανε ντέρμπι και επέτρεψε στην Καλλιθέα να διεκδικεί την ισοπαλία. Οι Κρητικοί πέτυχαν δύο γκολ, είχαν δύο δοκάρια, ενώ τους ακυρώθηκαν και τρία τέρματα.

Προς ισοπαλία όδευε η Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά βρήκε τη λύση απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας στο 76’ με τον Τζέκο να πετυχαίνει ένα τρομερό γκολ, ενώ στο 82’ κλείδωσε το τρίποντο.

Ο Πανσεραϊκός είχε εύκολο έργο απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκη και καθάρισε την υπόθεση τρίποντο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όπου ο Γκούρτσας με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι έγραψε το τελικό 2-0.

Football League 5η αγωνιστική:

Άρης-Παναχαϊκή 2-1 (45’ Πλατέλλας, 76’ Δεληζήσης, 7’ Μωραϊτης)
ΌΦΗ-Καλλιθέα 2-1 (21’ Κουσκουνάς, 57’ Κοιλιάρας, 83’ Μασέδο Τζούνιορ)
Αναγέννηση Καρδίτσας- Απόλλωνας Λάρισας 2-0 (76’ Τζέκος, 82’ Χαντζάρας)
Πανσεραϊκός-ΑΕ Καραϊσκακης 2-0 ( 28’ Ρούτσης, 45+1 Γκούρτσας
Keywords
Τυχαία Θέματα