Νετς: Ευχαριστημένος από την επιστροφή του ο Ντουράντ

Νετς: Ευχαριστημένος από την επιστροφή του ο ΝτουράντtnalΔευ, 12/14/2020 - 13:52

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από την επιστροφή του στην ενεργό δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο 32χρονος Αμερικανός παίκτης αγωνίστηκε στη νίκη 119-114 των Μπρούκλιν Νετς επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και τόνισε πως θέλει να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Χαρακτηριστικά, ο Ντουράντ δήλωσε: “Ήμουν

αγχωμένος, νευρικός. Περίμενα πολύ καιρό αυτό τη στιγμή. Εδώ και 9-10 μήνες σκεφτόμουν πώς θα είναι αυτή η επόμενη φάση της καριέρας μου. Ένιωθα θηρίο στο κλουβί, ειδικά όταν ήρθε ο κορωνοϊός, γιατί δεν μπορούσα να βλέπω το μέλλον. Έπρεπε να κάνω υπομονή και χαίρομαι που είμαι ξανά εδώ. Τώρα νιώθω υπέροχα. Είναι ωραίο να επιστρέφεις και να αισθάνεσαι καλά. Μου δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι ένα καλό πρώτο βήμα, αλλά προσπαθώ να χτίσω πάνω σε αυτό”.

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Brooklyn Nets - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Brooklyn Nets ΑΜΕΡΙΚΗ Ο Κέβιν Ντουράντ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από την επιστροφή του στην ενεργό δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Article publish on Δευ, 12/14/2020 - 13:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα