Νέος χάρτης για το Call of Duty: Black Ops 4 στο Μαρόκο

Αν πετάτε για Μαρόκο, ακυρώστε το!

Για όσους ανυπομονούν να δουν τις νέες εγκαταστάσεις του Call of Duty μπορούν να ρίξουν μια ματιά στους χάρτες της σειράς που έρχονται στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το dotesports, η Treyarch αποκάλυψε τον χάρτη Morocco του Black Ops 4 στο Twitter. Στην περιγραφή του χάρτη λέει, "οι επαναστάτες σε ένα μικρό χωριό του Μαρόκο χρησιμοποιούν τα αεροπλάνα

εφοδιασμού της κυβέρνησης σαν στόχους για να κάνουν εξάσκηση, καθώς αυτά πετάνε πάνω από την έρημο Σαχάρα".

Παρότι τα στοιχεία δεν είναι αρκετά, πολλοί fans παρομοίασαν τον νέο χάρτη με το Yemen από το Black Ops II.

Ακόμα δεν κυκλοφόρησε ο τίτλος και έχουμε ήδη στοιχεία για 12 διαφορετικούς χάρτες. Τα remaster των Jungle, Summit, και Firing Range από το Black Ops και Slums από Black Ops II είναι οι 4 αγαπημένοι και διαχρονικοί χάρτες που θα συναντήσουμε. Με τον ολοκαίνουργιο Morocco και τους 7 ακόμη νέους χάρτες Arsenal, Contraband, Frequency, Gridlock, Hacienda, Payload και Seaside να μπαίνουν στο multiplayer, έχουμε μια ποικιλία 12 επιλογών.

Σίγουρα θα προστεθούν και άλλοι στα μελλοντικά DLC και ίσως να έχουμε και εκπλήξεις με την επίσημη κυκλοφορία του Call of Duty: Black Ops 4 στις 12 Οκτωβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε αναλυτικά το preview του Call of Duty: Black Ops 4.

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreecePro Evolution Soccer 2019 - David Beckham Edition TrailerH Valve πρόσφατα αφαίρεσε 170 "trolling games" από το SteamWeedcraft Inc - Announcement Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα