Νέο συμβόλαιο σε Οριγκί

Λίγους μήνες πριν δεν έδειχνε να έχει μέλλον στη Λίβερπουλ, ωστόσο τα πράγματα έχουν αλλάξει όσον αφορά τον Ντιβόκ Οριγκί.

Ο Βέλγος στράικερ, επέστρεψε το καλοκαίρι στους «ρεντς» έπειτα από ένα αποτυχημένο διάστημα δανεισμού και στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν έπαιζε τον ρόλο του πέμπτου επιθετικού, με highlight το γκολ στις καθυστερήσεις του ντέρμπι με την Έβερτον. Μάλιστα, τον Ιανουάριο τον ζήτησε δανεικό η Γουλβς, όμως ο ίδιος
ο παίκτης επέλεξε να παραμείνει στο «Άνφιλντ».

Οι τραυματισμοί των Σαλάχ και Φιρμίνο τον έφεραν στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό και ο Οριγκί αν μη τι άλλο έχει ανταποκριθεί.

Μετά το νικητήριο γκολ με τη Νιούκαστλ, πέτυχε άλλα δύο στον δεύτερο ημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, έπεισε τον Γιούργκεν Κλοπ να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία.

Ο 24χρονος έχει έναν χρόνο συμβόλαιο στο «Άνφιλντ» και όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την επέκτασή του, καθώς ο Ντάνιελ Στάριτζ αναμένεται να μετακομίσει το καλοκαίρι και ο Κλοπ δεν θέλει να χάσει άλλον έναν επιθετικό, ειδικά μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα