Νέο συμβόλαιο για Κράουτς

Διατεθειμένη να προσφέρει στον Πίτερ Κράουτς νέο συμβόλαιο είναι η διοίκηση της Στόουκ σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας, Μαρκ Χιουζ.

Παρά τα 36 του χρόνια, ο Αγγλος επιθετικός συνεχίζει να εντυπωσιάζει, καθώς έχει μπει ως αλλαγή οκτώ φορές, αλλά έχει πετύχει τρία γκολ, τα οποία έδωσαν στους «πότερς» τέσσερις βαθμούς.

Πλέον, χρειάζεται ένα τέρμα για να φτάσει τα 44 και να ξεπεράσει τον Τζόναθαν Γουόλτερς στον πίνακα των σκόρερ της Στόουκ στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Ο
Πίτερ είναι εξαιρετικός παίκτης και άνθρωπος, Νομίζω ότι ο κόσμος επικεντρώνει υπερβολικά την προσοχή του στην ηλικία. Αξίζει όμως να τον συγχαρούμε για το πόσο μακριά έχει φτάσει στην καριέρα του, αλλά και για το επίπεδο στο οποίο διατηρείται», ανέφερε ο Ουαλός τεχνικός.

«Δεν του κάνω καλό που λέω ότι είναι σχεδόν 37 ετών, αλλά πιστεύω ότι έχει ακόμα δύο ή τρία χρόνια καριέρας σε αυτό το επίπεδο. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να του προσφέρουμε άλλο ένα συμβόλαιο πολύ σύντομα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μείνει κοντά μας για αρκετό καιρό. Μάλιστα, σκοεπύω να του μιλήσω για το θέμα σήμερα», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα