Νέο "στραβοπάτημα" για τη Μονακό (video)

Οι Νιμουά, μία από τις καλύτερες επιθέσεις της Ligue 1, πάτησαν στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του Louis II έχοντας τη διάθεση να απειλήσουν τους Μονεγάσκους, υπηρετώντας το γνωστό επιθετικό στυλ του, με καλή κυκλοφορία, ορθολογική ανάπτυξη και σωστές επιλογές.

Στο 19' βρήκαν το 13ο γκολ τους στο φετινό πρωτάθλημα, μετά το φάουλ του Μπομπισόν και
την κεφαλιά του Μπριανσόν, αφού ο Γκλικ δεν τον ακολούθησε μέχρι τέλους στο μαρκάρισμα.

Η ομάδα του Ζαρντίμ έγινε πιο πιεστική και ισοφάρισε σχετικά γρήγορα, στο 27' έχοντας και την τύχη στο πλευρό της, ο Φαλκάο πήρε την μπάλα μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, την κουβάλησε, δοκίμασε ένα σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία στον Πακέζ και ξεγέλασε τον Μπερναρντονί, με αποτέλεσμα να έρθει το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να έχουν δύο καλές στιγμές (στο 39' με τον Φαλκάο και στο 45' με τον Τίλεμανς).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Μπερναρντονί, που είπε "όχι" στον Ντιόπ στο 49', ενώ στο 53' από ευνοϊκή θέση ο Φαλκάο βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, και στο 80' ο Συλά, αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής, δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της νίκης.

Πλέον η Μονακό έχει ύστερα από 6 αγωνιστικές μόλις 6 βαθμούς, η πιο...φτωχή συγκομιδή της από το 2006, ενώ οι νεοφώτιστοι Νιμουά συνεχίζουν την εξαιρετική πορεία τους με 8 πόντους.

Louis II, Μονακό

Διαιτητής: Αμορί Ντελερού

Κίτρινες κάρτες: Εντοράμ 90+4 - Γκιγιόμ 4', Ντιαλό 75'
Κόκκινες κάρτες: -

Μονακό (4-2-3-1): Μπενάλιο - Ράτζι, Γκλικ, Εντοράμ, Μπαρέκα - Αϊτ-Μπενασέ, Τίλεμανς - Εμπούλα (61' Γκροντσίρ), Τραορέ (78' Συλά), Ντιόπ (72' Γκολοβίν) - Φαλκάο (αρχ.)

Προπονητής: Λεονάρντο Ζαρντίμ

Νιμ (4-4-2): Μπερναρντονί - Αλακούς (85 Λαντρ)' , Μπριανσόν (αρχ.), Λιμποί, Πακέζ - Τιούμπ (62' Ντιαλό), Μπομπισόν, Βαλς (75' Ντεπρέ), Ριπάρ - Μποζόκ, Γκιγιόμ

Προπονητής: Μπερνάρ Μπλακάρ
Keywords
Τυχαία Θέματα