Νέο σκάνδαλο για Ρουμπιάλες, που εμπλέκει και…Μπουσκέτς

Πριν μερικούς μήνες, η «El Confidential» είχε αποκαλύψει πως ο τότε πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες-γνωστός στο ευρύ κοινό από το φιλί που έδωσε στην Τζένι Ερμόσο– είχε χρησιμοποιήσει την εξουσία του για χάρη του… Σέρχιο Μπουσκέτς.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αντιπρόεδρος στην UEFA είχε “φροντίσει” το 2019, ο-τότε- αμυντικός μέσος της Μπαρτσελόνα να μην τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές, ώστε να μη χάσει το παιχνίδι με την Ρεάλ. Το σχετικό δημοσίευμα είχε ως στοιχείο την κατάθεση της πρώην

αντιπροέδρου της Λίγκας, Άνα Μουνιόθ.

Πλέον, στα social media κυκλοφορεί ένα βίντεο με την μαρτυρία της Μουνιόθ, που “χαντακώνει” τον Ρουμπιάλες για την εμπλοκή του στη τιμωρία του Μπουσκέτς.

BREAKING: Rubiales and @rfef STOPPED disciplinary actions against Busquets to ensure he doesn't miss El Clásico. All on tape. Absolute scandal!pic.twitter.com/fCGp0q4WAe

— Girona Zone (@GironaZone) February 6, 2024

“Ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε πειθαρχική διαδικασία εναντίον ενός παίκτη της Μπαρτσελόνα για μια δημόσια τοποθέτηση. Ο πρόεδρος Ρουμπιάλες μού ζήτησε να το αναβάλω στη γενική σύσκεψη που ήταν την επόμενη μέρα.

Με προσέγγισε τόσο εκείνος όσο και το στενό περιβάλλον του και μου είπε ”θες με πυροβολήσεις στο πόδι; Ποια είσαι εσύ που θα κινηθείς πειθαρχικά εναντίον ποδοσφαιριστή;”.

Δεν πίστευα στα αυτιά μου γιατί ήταν μια τυπική διαδικασία και γίνεται κάθε εβδομάδα. Ο Ρουμπιάλες μού είπε λίγες μέρες αργότερα ότι θα διεξαγόταν το Clasico στο πρωτάθλημα και ο παίκτης θα μπορούσε να τιμωρηθεί έως και τέσσερις αγωνιστικές.

Τότε του είπα ”και ποιο είναι το πρόβλημα, αυτό είναι το φυσιολογικό. Ό,τι αποφασίσει η Επιτροπή”, ανέφερε η Μουνιόθ, για να ερωτηθεί κατόπιν για το όνομα του ποδοσφαιριστή και να προσθέσει: “Το ματς ήταν Clasico για το πρωτάθλημα και ο παίκτης ήταν ο Σέρχιο Μπουσκέτς”.

Keywords
Τυχαία Θέματα