Νέο κόμικ στρώνει το δρόμο για το "Captain Marvel"

Στο επίκεντρο οι Nick Fury και Maria Hill.

Μπορεί η Captain Marvel να πρέπει να περιμένει μέχρι το 2019 για την κινηματογραφική της προβολή όμως η Marvel προετοιμάζει το κλίμα με ένα κόμικ με πρωταγωνιστές τους Nick Fury και Maria Hill.

Όπως

μαθαίνουμε από το CBR, το "Captain Marvel Prelude #1" αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο. Το σενάριο αναλαμβάνει ο Will Corona Pilgrim σε σχέδιο Andrea Di Vito. Στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκονται επικίνδυνες αποστολές που αναλαμβάνουν οι Fury και Hill (που απεικονίζονται από τους Samuel L. Jackson και Cobie Smulders στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel) και που θα έχουν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση της Captain Marvel.

Η αυτοτελής ιστορία των 32 σελίδων θα κοστολογείται στα 3,99 δολάρια.

Credit: Marvel

O Corona Pilgrim στο παρελθόν δούλεψε στα εισαγωγικά κόμικς των "Infinity War", "Black Panther" και πολλά άλλα. Παράλληλα, ο Di Vito είναι γνωστός για την δουλειά του στα "Thor" και "Young Avengers". Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel συνήθως υπαγορεύει τα εισαγωγικά κόμικς να κρατάνε πολλαπλά τεύχη αν και η συγκεκριμένη ιστορία παρουσιάζεται ως αυτοτελής. Αν και όλα δείχνουν ότι δεν θα έρθει η Captain Marvel ακόμη ως κεντρικός χαρακτήρας μένει να περιμένουμε μέχρι τις 8 Μαρτίου 2019 οπότε και η ηρωίδα θα κάνει τη δυναμική της έφοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η ταινία είναι έτοιμη, το Infinity War έδωσε ήδη τα πρώτα σημάδια και ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

Θα κατορθώσει αυτή η αυτοτελής ιστορία να εξάψει περισσότερο την περιέργεια του κοινού; Πείτε μας τις προβλέψεις σας στα σχόλια.

IGN Greece Θεαματική επιστροφή του Wolverine με νέα στολή Μεγάλες αλλαγές έρχονται στα αρχικά μέλη των Power Rangers Το νέο εξώφυλλο του Firefly μας δείχνει τις γυναίκες του Serenity

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα