Νέντβεντ: "Είναι γιορτή οι αγώνες με τον Αγιαξ"

Με αισιοδοξία αλλά αποφεύγοντας να δώσει υποσχέσεις για την πρόκριση της Γιουβέντους εις βάρος του Αγιαξ εμφανίστηκε ο Πάβελ Νέντβεντ.

Ο αντιπρόεδρος των «μπινκονέρι» στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης του Champions League, δήλωσε ότι αυτό που περιμένει κατ΄ αρχήν είναι να γίνουν δύο αγώνες που θα τους ευχαριστηθεί ο κόσμος.

«Δεν με τρομάζει η ιδέα του αποκλεισμού», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην
ποδοσφαιριστής της «μεγάλης κυρίας» αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στους Ιταλούς δημοσιογράφους:

«Σημασία έχει να αποδώσουν οι δύο ομάδες τα μέγιστα και να χαρούν τους αγώνες κατ΄ αρχήν οι ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια οι φίλοι των δύο ομάδων. Είναι θαυμάσιο να μπορούμε να ζούμε όμορφες στιγμές σε γεμάτα γήπεδα και με την ατμόσφαιρα να είναι εορταστική».

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την γείτονα χώρα, η οικογένεια Ανιέλι προτίθεται να κάνει σημαντική υπέρβαση στο μπάτζετ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου προκειμένου να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο η Γιουβέντους, ενώ προταιρεότητα τους είναι να παραμείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ρόστερ της ομάδας και να μην χαθεί ένα σημαντικό κεφάλαιο της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου.
Keywords
Τυχαία Θέματα