Νέντοβιτς: "Να βελτιώσουμε την άμυνα μας"

Νέντοβιτς: "Να βελτιώσουμε την άμυνα μας"osinteliΠέμ, 11/26/2020 - 14:34

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη Μπάγερν (27/11, 21:00, Novasports1HD) και εστίασε στη βελτίωση της άμυνας των "πράσινων".

"Προπονηθήκαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα για να νικήσουμε αν και η αλήθεια είναι πως δεν θα είναι εύκολο. Η Μπάγερν παίζει φανταστικά και έχει πάρα πολύ αυτοπεποίθηση.

Η ισχύς της είναι η ομαδική

λειτουργία. Αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποιον θα ήταν ο Μπόλντγουιν που παίζει πολύ καλά και ο Λούτσιτς που παίζει το καλύτερο μπάσκετ της ζωής του", δήλωσε αρχικά ο Σέρβος γκαρντ

Όσο για το τι θα πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός, είπε: "Τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η άμυνα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δεχόμαστε πολλούς πόντους. Ακόμη κι ας παίξαμε με δύο πολύ καλές ομάδες στην Ισπανία, δεχτήκαμε πολλούς πόντους.

Στην επίθεση πρέπει να εκμεταλλευόμαστε κάθε λεπτομέρεια και να εκτελούμε σωστά".

όσον αφορά το match-up του Λούτσιτς με τον Παπαπέτρου, είπε: "Θα είναι απολαυστική η μονομαχία. Ελπίζω ότι ο Παπαπέτρου θα την κερδίσει, αλλά και ο Λούτσιτς παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του". 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Off Off ckaou On Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Νεμάνια Νέντοβιτς δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη Μπάγερν (27/11, 21:00, Novasports1HD) και εστίασε στη βελτίωση της άμυνας των "πράσινων". Article publish on Πέμ, 11/26/2020 - 14:34 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα