Νεϊμάρ: «Ονειρευόμαστε τον τίτλο»

Ο Νεϊμάρ αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής για το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Νότια Κορέα. Η «σελεσάο» προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ύστερα από την εμφατική νίκη με 4-1. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν σκόραρε και το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της Βραζιλίας στη διοργάνωση και μετα τη λήξη του αγώνα αναφέρθηκε στον τίτλο, αλλά και τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια

μέχρι τον τελικό του Κατάρ.

«Σίγουρα ήρθε η ώρα να πάμε μακριά. Ονειρευόμαστε τον τίτλο, αλλά θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Το αποψινό ματς απέναντι στη Νότια Κορέα ήταν το τέταρτο παιχνίδι μας στη διοργάνωση, θέλουμε άλλα τρία μέχρι το τέλος. Διατηρούμε πάντως την απαραίτητη συγκέντρωση για να κυνηγήσουμε αυτόν τον τίτλο», δήλωσε αρχικά ο MVP της αναμέτρησης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Φοβήθηκα πάρα πολύ, επειδή είχα έρθει σε αυτό το Μουντιάλ σε καλή κατάσταση και έχοντας αρχίσει εξαιρετικά τη σεζόν. Αυτός ο τραυματισμός με έκανε να υποφέρω πολύ, ξέρει η οικογένειά μου πως έκλαιγα ένα ολόκληρο βράδυ. Όλες οι προσπάθειες ωστόσο που έκανα για να επιστρέψω, άξιζαν τον κόπο», είπε στη συνέχεια σχετικά με τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός των δύο τελευταίων αγωνιστικών των ομίλων», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα