Νεϊμάρ... is back (video)

Δεν χρειάστηκε αρκετή ώρα... 23 λεπτά ήταν αρκετά για νακαταλάβουν όλοι ότι ο Νεϊμάρ όχι απλά θα είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλοαλλά θα είναι και σε καλή κατάσταση. Η Βραζιλία νίκησε την Κροατία 2-0!

Όπως είχε ανακοινώσει ο κόουτς Τίτε ο Νεϊμάρ δεν ήταν στοβασικό σχήμα για την αναμέτρηση με την Κροατία στο Άνφιλντ. Η έκπληξη ήταν ότιεκτός έμειναν τόσο ο δεξιός μπακ Φάγκνερ (...προτιμήθηκε ο Ντανίλο) όσο και οΦιρμίνο (...προτιμήθηκε ο Γουίλιαν). Οι Κροάτες του Ζλάτκο Ντάλιτς δεν είχανέκπληξη στην ενδεκάδα και έπαιξαν αρκετά δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο

ενώ είχανκαι τις καλύτερες ευκαιρίες!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνο ο Νεϊμάρ μπήκε στοναγωνιστικό χώρο παρέα με τον Φιρμίνο! Η Βραζιλία χρειάστηκε λίγη ώρα για ναβρει ρυθμό ενώ βοήθησε και η αντικατάσταση του Λούκα Μόντριτς στην μια ώρα απότον Κροάτη προπονητή.

Στο 69ο λεπτό, ο Νεϊμάρ με ταχύτατες αλλαγέςκατεύθυνσης σε μικρό χώρο, ζάλισε τρεις αντιπάλους και εκτέλεσε με μια οβίδατον Σούμπασιτς. Λίγο πριν το τέλος ο Φιρμίνο βγήκε στην πλάτη της άμυνας και μεάψογο κοντρόλ και εκτέλεση έγραψε το τελικό 2-0! Η ομάδα του Τίτε είναι σε καλόδρόμο. Η Κροατία του Ντάλιτς κρατάει το πρώτο ημίχρονο!

#Neymar looking back to full fitness after banging in this tidy finish during Brazil’s 2-0 win over Croatia at Anfield today !

Keywords
Τυχαία Θέματα