Νέες προσθήκες αποκτά η ταινία "A Dog’s Journey"

Το "A Dog’s Purpose" έχει και sequel.

H ταινία του 2017 "A Dog’s Purpose" θα έχει sequel, και πρόσφατα ανακοινώθηκαν τρεις νέες προσθήκες στο cast.

Σύμφωνα με το Variety, το "A Dog's Journey" πρόσθεσε τις Marg Helgenberger ("CSI: Crime Scene Investigation"), Betty Gilpin ("GLOW", "American Gods") και Kathryn Prescott ("Skins", "The Son"). Οι τρεις αυτές γυναίκες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους

Dennis Quaid και Josh Gad, οι οποίοι επιστρέφουν στους παλιούς τους ρόλους και τον Νοτιοκορεάτη ηθοποιό και τραγουδιστή Henry Lau.

Από αριστερά προς δεξιά: Οι Marg Helgenberger, Betty Gilpin και Kathryn Prescott (εικόνα μέσω Variety).

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του W. Bruce Cameron, το "A Dog’s Purpose" διηγείται την ιστορία ενός σκύλου, ο οποίος μετενσαρκώνεται και ζει τέσσερις διαφορετικές ζωές σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και με διαφορετικά αφεντικά. Η ταινία είχε κυκλοφορήσει με τον ελληνικό τίτλο "Ο καλύτερος φίλος μου" τo 2017. Πρωταγωνιστούσαν οι Britt Robertson, KJ Apa, Peggy Lipton, Dennis Quaid και Josh Gad. Η ταινία είχε κέρδη ύψους $188 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Για το "A Dog's Journey", τo σενάριο είναι μια συνεργασία του ίδιου του συγγραφέα με τους Cathryn Michon, Maya Forbes και Wally Wolodarsky. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Gail Mancuso και η παραγωγή είναι του Gavin Polone. Η ταινία θα βγει στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Μαΐου.

IGN GreeceSDCC 2018: Με Halloween και Glass γέμισε η Universal το πάνελ τηςΗ Universal αποκάλυψε την αφίσα της τρίτης ταινίας "How to Train Your Dragon"Η Universal έχει βάλει στο μάτι Jolie και 'The Rock' για το Dark Universe

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα