Νέες λεπτομέρειες για το Story Mode του Mortal Kombat 11

Το story mode θα ακολουθεί τα γεγονότα του Mortal Kombat X.

Στο Reveal event του Mortal Kombat 11 αποκαλύφθηκαν οι αρχικές λεπτομέρειες του story του παιχνιδιού ενώ επιβεβαιώθηκε ότι θα ακολουθεί τα γεγονότα του Mortal Kombat X.

To καινούριο story mode θα μας επιτρέψει να κάμψουμε το χωροχρόνο αφού οι χαρακτήρες θα μπορούν να συναντήσουν νεότερες

εκδοχές του εαυτού τους.

Η κάμψη οφείλεται φυσικά στην Kronika, το πρώτο θηλυκό boss στην ιστορία του παιχνιδιού. Η Kronika είναι η Φύλακας του Χρόνου και η Δημιουργός κάθε Ύπαρξης και στόχος της είναι να φέρει την τάξη στο σύμπαν με οποιοδήποτε μέσο, έπειτα από το χάος που προκάλεσε ο βασανισμός του Shinnok από τον Raiden.

Η Kronika θα μας συστήσει τον καινούριο της fighter, ο οποίος ακούει στο Geras. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό και πιστό υπηρέτη ο οποίος μπορεί να χειρίζεται το χρόνο και την άμμο.

Το reveal event επίσης μας αποκάλυψε ότι η Ronda Rousey θα δώσει τη φωνή της στη Sonya Blade, έναν χαρακτήρα ο οποίος μας συστήθηκε μαζί με το παιχνίδι το 1992.

We also got our first look at the roster, which showcased eight characters, including newcomer Geras and the pre-order bonus character, Shao Khan.

Εκτός όμως από όλα αυτά, καταφέραμε να ρίξουμε μια ματιά στους 8 επιβεβαιωμένους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Το Mortal Kombat 11 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, PC και Switch στις 23 Απριλίου του 2019, ενώ θα υπάρξει και Kollector's Edition που θα περιλαμβάνει MK11, το Kombat Pack, μια Scorpion mask και πολλά ακόμη.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceMortal Kombat 11: 8 είναι οι επιβεβαιωμένοι χαρακτήρες μέχρι στιγμήςΗ Ronda Rousey θα είναι η Sonya Blade στο Mortal Kombat 11Δείτε Cover Art από το Mortal Kombat 11

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα