Νέα συγκέντρωση την Πέμπτη έξω από τα γραφεία της Hellenic Train

Σε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Hellenic Train, στη Λεωφόρο Συγγρού καλούν σήμερα Πέμπτη το ΠΑΜΕ, εργατικά σωματεία και συλλογικότητες, μετά την τραγωδία στα Τέμπη και όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

“Καλούμε όλα τα Συνδικάτα να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση που οργανώνεται με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Πειραιά την Πέμπτη

2 Μάρτη στις 6 το απόγευμα, έξω από τα γραφεία της Hellenic Train (Συγγρού 41)”, αναφέρει το ΠΑΜΕ, το οποίο κατηγορεί την εταιρεία, την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ για την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον ιταλικό όμιλο Ferrovie dello Stato Italiane Group.

“Να απολογηθούν τώρα όλοι αυτοί που πούλησαν τον ΟΣΕ αντί να τον θωρακίσουν με σύγχρονα συστήματα ασφάλειας, αφήνοντας τους ελληνικούς σιδηροδρόμους με ελάχιστους εργαζόμενους, χωρίς κατάλληλη εκπαίδευση, εξειδίκευση και πιστοποίηση” αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως χτες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, αγανάκτησης, αλλά και απόδοσης ευθυνών για την τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη, με τη σύγκρουση των δύο τρένων και τους 40 νεκρούς, πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, χωρίς να λείψουν τα λίγα επεισόδια.

Στη λεωφόρο Συγγρού, που βρίσκονται τα γραφεία της Hellenic Train, ο κόσμος έκανε καθιστική διαμαρτυρία. Κάποια στιγμή μία μικρή ομάδα προσπάθησε να σπάσει τα τζάμια του κτιρίου, με αποτέλεσμα να τους απωθήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις.

ΠΗΓΗ: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα